Gifvrije kinderkleertjes!!


bewust en duurzaam leven.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gifvrije kinderkleertjes!!
Dat je zelf rondloopt in kleding vol giftige stoffen, kan je nog net verdragen. Maar dat er zelfs giftige stoffen in de kleertjes van je kleine spruit zitten gaat erover. ( Bij mij toch..) Ik ben op zoek gegaan naar gifvrije kinderkleertjes en dit is het resultaat!

Baba Babywear
Deze kleurrijke kleertjes worden aangekocht bij een leverancier in Turkije die 100 % GOTS- gecertificeerd katoen levert. Turkije is een groot producent van biokatoen, dus hÚt land om je kleding te laten maken! Nieuwsgierig?
http://baba-babywear.be/nl/

De Springboon
De Springboon heeft voor jou een paar leuke en duurzame merken bij elkaar gezocht. Ze hebben bijzondere aandacht voor merken uit bio-katoen Ún Belgische ontwerpers.
http://www.springboon.be

Favourite Things
Annelies verkoopt leuke, vrolijke en duurzame kinderkleding. Neem eens een kijkje in haar webwinkel en laat je verleiden Maxomorra of Smafolk!
http://www.favouritethings.nl/

Filemon Kid
Als je echt iets bijzonders wilt, moet je hier eens een kijkje nemen! Ze gebruiken organisch en natuurlijk materiaal & verven hun kleding met verf op basis van water. Ze doen er alles aan om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden!
http://www.filemonkid.com/

Jippiejajee
Hier vind je vrolijke en hippe kinderkleding, veelal van organisch katoen uit ScandinaviŰ, maar ook uit de Benelux!
http://www.jippiejajee.nl/

Orimpex bv
De naam is misschien niet zo opvallend, maar zij zijn het Únige bedrijf in de Benelux (eigenlijk Nederlands-Turks), die geregistreerd staat op de Global Organic Textile Standard onder de categorie babykleidng. Dus zij verdienen hier zeker een plaatsje!
http://www.orimpex.nl/products/baby-kids-kleding/

Wassen op 30░
In deze webwinkel vind je een breed scala aan ecologische kinderkleding. 85% van hun producten voldoen aan de keurmerken : GOTS, Íko-Tex 100 en fair trade Max Havelaar. Hun streefdoel is 100%! Weet je niet wat je met je eco-cheques moet doen? Je kan ze hier gebruiken!
http://www.wassenop30graden.be/

Door Deborah Dirven i.s.m. startze.nl
Er staan 7 links op deze pagina.

Privacybeleid