Wasbare luiers


bewust en duurzaam leven.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Wasbare luiers
Heb je al gehoord van de nieuwste hippe uitwasbare luiers? Zeg nee tegen wegwerp! Het is goed voor je baby's billen Ún voor Moeder aarde. Wat wil je nog meer?

Bababoe
Op deze nieuwe website vind je pocketluiers. Ze zijn even gemakkelijk aan te doen als de gekende wegwerpluier, maar zien er veel leuker uit! Zie jij je kleine spruit al in een toffe uilenpamper lopen?
http://bababoe.nl/

Bee-o
Deze webshop is een initiatief van Coccinella BVBA, een kinderopvang in Gent! Zij gebruiken enkel Ecologisch verantwoorde producten, dus ook uitwasbare luiers. Zit je met een vraag over deze levenstijl? Aarzel dan niet hen een mailtje te sturen!
http://www.bee-o.be/

Bumaround
Leuke luiers met leuke printe.! Wist je dat je ook wasbare zwemluiers hebt? Natuurlijk staan er dan visjes op!
http://www.bumaround.nl/

De Luierhoek
Ook hier vind je een breed assortiment aan uitwasbare luiers. Wil je er misschien enkele huren om uit te proberen? Ook dat is mogelijk!
http://luierhoek.be/

Diaper Design
Veel producten op deze site zijn handgemaakt en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Je vindt hier ook alles wat je nodig hebt om je luiers te repareren. Extra duurzaam dus!
http://www.diaperdesign.nl/

Doekjes & Broekjes
Doekjes & Broekjes kiest voor hun wasbare luiers (en uiteraard voor de rest van hun gamma) zoveel mogelijk voor gecertificeerde bio-labels. Is je interesse gewekt? Je kan ook een kijkje nemen in hun stenen winkel in Leuven!
http://www.doekjesenbroekjes.be/

Ecobaby
Wil je het graag 100 % fair en ecologisch doen? Kies dan voor de luiers van mama's en kindjes op Ecobaby. Hun luiers worden handgemaakt in BelgiŰ en zijn gemaakt van duurzaam materiaal zoals bamboe, hennep en tencel.
http://www.ecobaby.be/

Engeltje Bengeltje
Engeltje Bengeltje is ontstaan uit de wens om andere ouders bij te staan in hun weg naar het wasbaar luieren. Je kan hier niet enkel leuke luiertjes kopen, maar ook komen voor advies. Welke luier past bij jou?
http://www.uitwasbareluiers.be/

Grace is Green
Grace is Green is ontstaan zoals de meeste websites met wasbare luiers ontstaan zijn... Met een eigen kind in de luier! Wie kan je beter de weg wijzen dan een ervaren moeder?
http://www.graceisgreen.com/

Happy Eco Baby
Ze begonnen met wasbare luiers, maar ondertussen vind je er zoveel meer! Je kan ook hun stenen winkel in hartje Tongeren een bezoekje brengen!
http://www.happyecobaby.be/

Kaatje Katoen
De luier moet aan strenge voorwaarden voldoen voordat ze in het assortiment van Kaatje Katoen belanden! Ecologische materialen, geen kinderarbeid Ún goede werkomstandigheden zijn er enkele van. Ook zal je je luier nooit in een plastiek tasje ontvangen. Top!
http://www.kaatjekatoen.nl/

Klein Spook
Klein Spook is een van de bekendste namen als het over wasbaar luieren gaat! Ze geven ook regelmatig infosessies. Als je wilt beginnen met wasbare luiers, is zo'n sessie zeker aan te raden. Kijk vlug in de agenda wanneer er een bij jou in de buurt is!
http://kleinspook.be/

Lieveluiers
Ik kan me geen betere naam voor een luiershop bedenken! Wasbare luiers zijn lief voor je kind, het milieu en op langetermijn voor je portemonnee!
http://www.lieveluiers.nl/

Littlelamb
Engelse Littlelamb nappies. Ze gebruiken Oeko-tex100 gecertificeerde bamboe en ook het katoen is GOTS gecertificeerd. Alle andere materialen zijn Oeko tex gecertificeerd!
http://www.littlelambnappies.com/

Luiers en draagdoeken
Op zoek naar luiers & een leuke draagdoek? Misschien vind je hier wel wat je zoekt ;) Dan kan je meteen alles tegelijk bestellen!
http://www.luiersendraagdoeken.nl/

Moregreen
De luiers van Mooregreen zijn kwalitatief en de all in one luiers zijn zelfs van biologisch katoen! Je vindt op de site ook een handige tabel die je helpt met de keuze van je luier. Welke stof past bij jou? Liever drukknoopjes of klitteband?
http://www.mooregreen.nl/

Nappy's
Nappy's, erg bekend in de wasbare luierwereld! Ze zijn dan ook supergemakkelijk aan te doen en erg voordelig.
http://www.nappys.nl/

PandaBaby
Luiers met schildpadden, pingu´ns of met een hele dierentuin! Je vind ze hier. De luiertjes zijn van bamboe, gecertificeerd en gemaakt in Europa.
http://www.pandababy.nl/nl

Peekabootiek
Hier ben je aan het juiste adres voor originele, kleurrijke en eerlijke kinderkleding uit ScandinaviŰ , BelgiŰ en Nederland. Alle kinderkledinglabels zijn voorzien van het GOTS of Oekotex100 label. Ofwel fair trade - zonder gifstoffen - zonder kinderarbeid.
http://www.peekabootiek.nl/

Poepidoe
Op deze wasbare website vind je alle bekende merken! Imse Vimse, Totsbots, Popolini,... Neem een kijkje en go bananas met de Go Bananas pocketluier!
http://www.poepidoe.be/

Spulletjes voor Spruitjes
Luiers van bamboe, luiers van katoen, luiers van microvezels,... Voor newborns & grote kinderen! Je kan ze hier allemaal vinden. Zin in wasbaar luieren? Misschien kan je hier je lijst wel leggen...
http://www.spulletjesvoorspruitjes.be/

Wasbaar Wonderland
In Wasbaar Wonderland vind je mooie en kwalitatief goede luiers voor je kindje.
http://www.wasbaarwonderland.nl/

Door Deborah Dirven i.s.m. startze.nl
Er staan 22 links op deze pagina.

Privacybeleid